top of page

Hoe dan?!

Hier een aantal antwoorden!
Heel veel vragen en evenveel antwoorden. Wil je iets anders weten? Schroom niet en laat het ons weten

Duurzaam

Duurzaam is ergens heel lang mee doen. Dat vinden alle onderzoekers op dit gebied het meest duurzaam. Zo is ons T-shirt ook ontwikkeld. Om heel vaak te dragen en ook meer dan 150 keer te kunnen wassen. En toen dat was gelukt bleek dat we dus heeeeel veel water besparen. 

Water

Waarom alleen water? Het ontwikkelen van ons T-shirt duurde lang. Het resultaat is waanzinnig. Water besparen was geen doel maar als je shirt in productie al 50% bespaart en 3x langer meegaat praat je dus over heel veel liters. Bij Made Blue hebben ze ons uitgelegd dat er3 soorten water zijn. Drinkwater is de meest concrete en best meetbare soort. 

Stof

Ons T-shirt is gemaakt van katoen met polyester. De manier van breien, het verfbad, de finish ervan zijn dus allemaal bepaald om als resultaat te krijgen dat het shirt echt heel prettig is om te dragen in iedere omstandigheid. Niet alleen bij warm weer, ook bij lagere temperaturen is het ideaal. 

Ik wil graag mijn logo op het shirt

Ja leuk! Dat kunnen we voor je regelen met een borduur, transfer of een zeefdruk. Stuur even je logo in EPS of AI en we maken een voorbeeld en een prijs! Bestel je witte shirts? Zetten we het Jaws logo er gratis op als je dat wil tenminste.

Ontwikkelingen

Wij zijn en blijven altijd ontwikkelen. Zodra we een vezel vinden die het beter doet dan de huidige gaan we over tot vervanging. Onze leidraad is wel de minimale 150 wasbeurten. Zo bespaar je nu eenmaal het meest.  

Leveren

Wij kunnen heeeeeeel snel leveren maar we zijn geen tovenaars. Bestel op tijd om teleurstellingen te voorkomen. 

Wat maakt ons zo zeker van onze zaak?

Met ruim 22 jaar ervaring weten we veel, heel veel. Overigens niet verwarren met alles dus input is welkom, altijd. Ons shirt is al meer dan 25.000 keer verkocht en niet vanwege de scherpe prijs. Ons product wordt in Portugal gemaakt door mensen die we echt kennen. De stof, het  model, het proces maar vooral de eigenschappen zijn keer op keer getest en de praktijk geeft ons gelijk. Het water verhaal is er bij gekomen door veel onderzoek te doen naar duurzaamheid. Wij geloven erin, onze klant krijgt het er gratis bij. 

Wij zijn er zo van overtuigt dat wij dus die 2250 liter drinkwater die een shirt bespaart tov een goedkoop katoenen shirt dat wij die liter beschikbaar maken. ook als je gewoon alleen maar een tof en goed shirt zoekt. 

bottom of page